Månedsmenu

349.00 kr.369.00 kr.

Forret

Gamberoni al cognac
Kæmperejer vendt i cognac
Serveres med rucola, salat, cherry tomater, flødesovs & brød

Hovedret

Involtini Parma
Kvalvefillet rullet i parmaskinke og parmesan ost med rødvin – salvie sovs
serveres med grønt sager og rosmarin kartofler

Dessert

Creme brulée
Vaniljecreme med sprødt sukker på toppen.
serveres med lidt frugt

2 retter 349 kr.
3 retter 369 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Beskrivelse

Forret

Gamberoni al cognac
Kæmperejer vendt i cognac
Serveres med rucola, salat, cherry tomater, flødesovs & brød

Hovedret

Involtini Parma
Kvalvefillet rullet i parmaskinke og parmesan ost med rødvin – salvie sovs
serveres med grønt sager og rosmarin kartofler

Dessert

Creme brulée
Vaniljecreme med sprødt sukker på toppen.
serveres med lidt frugt

2 retter 349 kr.
3 retter 369 kr.

Yderligere information
Vealg

2 retter

,

3 retter